Mariette Dijkgraaf-Daals en Caroline Verburg staan voor u klaar.
Mariette Dijkgraaf-Daals en Caroline Verburg staan voor u klaar. (Foto: PR)

Bij Daals, been- en ondermode in Heemstede bestaat 1 jaar

HEEMSTEDE - Vorig jaar opende eigenaresse, Mariette Dijkgraaf-Daals, bij Daals been- en ondermode voor hem en haar. Met trots heeft zij zojuist haar eenjarig jubileum gevierd. Vele klanten hebben haar al weten te vinden, maar gelukkig groeit het klantenbestand nog dagelijks.

Het feit dat been- en ondermode voor hem en haar allemaal onder 1 dak zit maakt het tot een aanwinst voor Heemstede en omgeving. Ook is ze blij met de merken die zij voert, te weten, Ten Cate, Kunert, Falke, Hudson, Carlo Lanza, Maidenform, HOM, Marcmarcs. In juni is het merk MUCHACHOMALO voor de man toegevoegd en sinds augustus het merk Lisca, nachtmode voor de vrouw. In april is Caroline Verburg onder de naam JolieCare protheselingerie van de merken Anita en Amoena gaan verkopen bij bij Daals.

Ook voor (ex) borstkankerpatiënten

Als (ex-) borstkankerpatient vraag je je weleens af waar je terecht kunt voor lingerie? Ja want ook deze vrouwen willen weer gezien worden, zichzelf mooi vinden en zich hullen in mooie, luxe lingerie. Het is nu eenmaal belangrijk dat lingerie perfect past, naadloos aansluit en dat je je hierin veilig en comfortabel voelt . Daarom verkoopt Caroline Verburg in samenwerking met Lucette Vermeiden, de oprichter van Nazorg Borstkanker, onder de naam Jolie Care, de prachtigste setjes van o.a. Amoena en Anita.

Dankzij de welwillende medewerking van Mariette Dijkgraaf-Daals is er een mooie winkel met paskamer beschikbaar aan de Raadhuisstraat. Caroline is daar aanwezig met de Jolie Care Lingerie op maandag-en donderdagmiddag van 13.00 – tot 17.30 uur of op afspraak, tel.: 06 51393696.