Rij vandaag nog in een Nissan Qashqai met heel veel korting.
Rij vandaag nog in een Nissan Qashqai met heel veel korting. (Foto: Karlis Dambrans Flickr)

Korting op Nissan Qashqai

Wilt u 'echt' van voordeel genieten ? Stap nu dan binnen in de showroom van Nissan dealer Rustman gevestigd op de Eysinklaan ofwel de Haarlemse Autoboulevard.

Inclusief liefst 5 jaar garantie

Er is een bijzondere verkoopactie met tot wel 3800,00 euro voordeel op de automaat uitvoering. Zelfs een gratis toegevoegde automaat behoort tot de mogelijkheden. Op alle modellen wordt momenteel twee jaar extra garantie geboden. Dat betekent dat uw garantie nu 5 jaar lang geldt.

Op het handgeschakelde model wordt zelfs een korting van 2750,00 euro en 2 jaar extra garantie geboden. Nissan komt met de vernieuwde Cross-over, genaamd de Qashqai. Wie kent deze naam niet in Nederland? Niet zo gek, dat dit zalig rijdende model het straatbeeld vormt. Geniet van het vernieuwde uiterlijk, waarin het model nieuwe koplampen, lichtmetalen velgen een robuuste grille heeft gekregen.

Upgrade

Naast het uiterlijk heeft de Qahqai ook een upgrade in het interieur gekregen. Interesse ? Naast de benzine uitvoering is de Qashqai ook verkrijgbaar in diesel en automaat. Kom langs en vraag gerust een vrijblijvend voorstel of een proefrit aan.