Afbeelding
(Foto: PR)

Hoe gaat het met Gerda en Arnold…?

VELSERBROEK- Gerda en Arnold Grapendaal uit Beverwijk waren een aantal maanden geleden samen 49 kilo afgevallen met de hulp van Afslankstudio Velserbroek. Zij waren naar de Open Dag geweest voor een vrijblijvend intakegesprek.

Heerlijk shoppen en alles past gewoon

Gerda liep al jaren bij een diƫtiste en in het ziekenhuis bij de internist. Nog steeds zonder de juiste resultaten en nu wilde zij hulp gaan zoeken bij het afvallen en om te voorkomen dat zij de rest van haar leven met overgewicht bleef lopen. Na het intakegesprek zijn zij gelijk begonnen, een kuur op de cryolipolyse en de Bio HCG. Binnen vier weken waren alle waardes naar beneden en vlogen de kilo's eraf. Gerda heeft 24 kilo verloren en haar man Arnold 25 kilo binnen 5 maanden. Wat in het ziekenhuis en bij de diƫtiste niet lukte was bij Afslankstudio Velserbroek gelukt! Haar internist was diep onder de indruk, deze internist gaf een erkenning aan de afslankstudio Velserbroek. Annet de eigenaresse van de salon was erg trots dat ze zo'n erkenning kregen.

Nieuwe leefstijl

Veel mensen willen graag weten hoe het nu met Gerda en Arnold gaat, zijn ze weer aangekomen of is het gelukt om op gewicht te blijven. Inmiddels is Gerda 30 kilo afgevallen en Arnold 29 kilo, samen bijna 60 kilo, wat een prestatie. "Ik kan weer heerlijk shoppen en alles past gewoon,"zegt Gerda. We hebben veel meer energie, zijn trots, blij en zelfverzekerd. Dit is gewoon een leefstijl! We voelen ons als herboren, ik kan weer makkelijk de trap nemen, lekker wandelen in de bergen zonder moeite, het is echt fantastisch zonder al die extra kilo's. We doen nu de VelaShape bij Afslankstudio Velserbroek, zodat we niet met overtollig los vel blijven lopen. Ik kan het echt iedereen aanraden om gewoon eens vrijblijvend langs de Open Dagen te gaan en advies te vragen. Als wij het kunnen dan kan iedereen het!

En de meiden bij Afslankstudio Velserbroek zijn supervriendelijk en professioneel, maak nu de start en het leven ziet er veel zonniger uit zonder overgewicht. Afslankstudio Velserbroek, Klompenmakerstraat 7 in Velserbroek. Tel. 023 5490556.