De nieuwe ASX.
De nieuwe ASX. (Foto: PR)

Je ideale reisgenoot voor elke dag

VELSERBROEK - Dankzij het nieuwe frontdesign met de kenmerkende Dynamic Shield komt de ASX nog moderner en zelfverzekerder voor de dag. De nieuwe ASX heeft een uitmuntende wegligging, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. De carrosserie van de ASX is zo ontworpen, dat je met speels gemak een helling oprijdt en ook weer afrijdt.

De nieuwe asx vanaf € 29.990 eind deze maand in de showroom eind deze maand in de showroom bij Tinholt

Met de sportieve schakelflippers aan de stuurkolom kun je snel en soepel schakelen door deze simpelweg aan te tikken. Zou houd je je handen altijd aan het stuur voor volledige voertuigbeheersing.

Auto stop and go system (as&g)

Auto Stop & Go schakelt de motor uit als de auto tot stilstand komt, zoals bij het wachten voor een verkeerslicht of zodra je stopt voor een file. Dit systeem bespaart brandstof en vermindert de uitstoot van CO2, zonder elektronische systemen te verstoren. De motor slaat onmiddellijk weer aan zodra je het gaspedaal intrapt, dus je bent meteen weer onderweg.

Met de cruise control ingeschakeld, houdt je auto de gekozen snelheid vast zonder dat je het gaspedaal hoeft te bedienen. Dit betekent: nog meer ontspannen rijden, vooral tijdens lange ritten. Door simpelweg op het rempedaal te trappen, schakel je het systeem weer uit.

Turbomotor met directe brandstofinspuiting

De ASX is uitgevoerd met een 2.0-liter 16-kleppen-4-cilinder MIVEC*-motor met CVT-automaat en Auto Stop & Go. Deze motor biedt voldoende vermogen voor sportieve prestaties en is tegelijk zuiniger dankzij het lichtere aluminium motorblok. Neemt hobbels met speels gemak. De ASX beschikt over alle voordelen die een SUV biedt. Door de hoge zitpositie heb je een beter zicht op de weg voor je. En dankzij zijn grote bodemvrijheid hoef je je geen zorgen te maken over ondergelopen wegen, verkeersdrempels of hoge putdeksels.

Tinholt Klompenmakerstraat 43, Velserbroek. Telefoon:023 - 538 55 50