Kom langs bij Broekhuis Audi Alkmaar of Haarlem.
Kom langs bij Broekhuis Audi Alkmaar of Haarlem. (Foto: Aangeleverd)

Een nieuw tijdperk breekt aan dankzij Audi e-tron

Vanaf 18 maart staat de eerste volledig elektrische Audi e-tron in onze showroom. De Audi e-tron heeft alles wat u van een Audi mag verwachten. Deze sportieve SUV beschikt over een hoog afwerkingsniveau en sportieve rijeigenschappen. De twee elektromotoren leveren een vermogen tot 265 kW/361 pk. Dankzij het lage zwaartepunt en een optimale gewichtsverdeling heeft de e-tron een perfecte wegligging.

Binnen een half uur 80% opgeladen

De indrukwekkende actieradius en een nieuwe generatie quattro-vierwielaandrijving zorgt voor een zorgeloze rijervaring, ongeacht de bestemming. De actieradius van de Audi e-tron is tot wel 417 km. Deze afstand kan de e-tron afleggen door het regenereren; het terugwinnen van energie.

Dit betekent dat bij het vertragen de remenergie terug vloeit naar de accu waardoor er een langere actieradius ontstaat. Dankzij de vooruitstrevende technologie van de e-tron is deze SUV bij een snellaadpunt binnen een half uur voor 80% opgeladen.

Innovaties

De techniek en het design zijn bij deze Audi een perfecte match. Zo beschikt de Audi e-tron over diverse technologische innovaties die het rijden comfortabeler maken.

Benieuwd naar de Audi e-tron? Kom dan vanaf 18 maart langs om de nieuwe Audi e-tron te bewonderen bij Broekhuis Audi Alkmaar of Haarlem.

Adresgegevens

Broekhuis Haarlem. Leidsevaart 10, 2013 HA Haarlem.