Vrouwen slaan handen in een voor prothese-lingerie

HEEMSTEDE - "Waarom ga ik het zelf eigenlijk niet doen?", dacht Caroline Verburg van het sinds deze week spiksplinternieuw geopende Jolie Care verkooppunt in Bij Daals Been & Ondermode in de Raadhuisstraat. "Er zijn zoveel mensen die, net als ik, behoefte hebben aan optimale aandacht, goede advisering en een breed aanbod in een fijne winkelruimte waar je je klant voelt, en geen patiënt".

"Het deed me verdriet te zien hoe mensen als Caroline aanvankelijk onnodig lijden ná hun operatie of bestraling - dat was nou precies waarom ik het Nazorg Borstkanker ooit heb ontwikkeld, en er nu de landelijke Voorzitter van De Expertgroep van ben. Ik ben al jaren bezig om mensen te vertellen dat ik besta, en dat er hulp is. Ik heb er zelfs ooit voor geprobeerd een eigen lingeriemerk voor in de wereld te zetten: Jolie Care.

"Maar: hoe meer verkooppunten, hoe beter!", zegt Caroline. Na een kop koffie met Lucette, was het snel geregeld. En zette ze nog één van haar kwaliteiten in: netwerken, en verbinden. Haar beste vriendin, Mariette Dijkgraaf-Daals, die in september vorig jaar nog zo stoer was om een winkel te beginnen in been- & ondermode aan de Raadhuisstraat (BijDaals) bood direct de ruimte aan. Gratis, en voor niets.

De Jolie Care shop-in-shop in BijDaals gaat voorlopig open op maandagmiddag en donderdagavond, waarbij Caroline er altijd zal zijn. Met advies, met warmte, met aandacht, met kennis van zaken én: met dezelfde ervaringen als haar klanten. Het aanbod bestaat voornamelijk uit lingerie en badmode van Amoena en Anita. Jolie Care shop-in-shop bij Bij Daals, Caroline Verburg.

Raadhuisstraat 72, Heemstede