Afvallen samen gaat vaak beter.
Afvallen samen gaat vaak beter. (Foto: Peter Widmann)

'Blij met Open Dag' Afslankstudio Velserbroek

VELSERBROEK - Al diverse keren hadden Ben en Ina uit Velserbroek de advertentie van Afslankstudio Velserbroek gelezen en elke keer vroegen zij zich af: 'zou dat echt het wondermiddel zijn?' Totdat zij het artikel lazen van Gerda en Arno Grapendaal uit Beverwijk.

Samen zijn Ben en Ina uit Velserbroek 34 kilo afgevallen

Zij waren naar de Open Dag geweest voor een vrijblijvend intakegesprek. Gerda liep al jaren bij een diƫtiste en in het ziekenhuis bij de internist. Nog steeds zonder de juiste resultaten en nu wilde zij hulp gaan zoeken bij het afvallen om te voorkomen dat zij de rest van haar leven met overgewicht bleef lopen. Na het intakegesprek zijn zij gelijk begonnen, een kuur op de cryolipolyse en de Bio HCG. Binnen vier weken waren alle waardes naar beneden en vlogen de kilo's eraf. Gerda heeft 24 kilo verloren en haar man Arnold 25 kilo binnen 5 maanden. Wat in het ziekenhuis en bij de diƫtiste niet lukte was bij Afslankstudio Velserbroek gelukt! Haar internist was diep onder de indruk.

Ina: ,,Dat wilden wij ook, dus hebben wij ook de stoute schoenen aangetrokken en zijn naar de open dag geweest. Wat werden wij hartelijk ontvangen. Annet zei tegen ons: 'We vinden het fantastisch om mensen te helpen in hun strijd tegen overgewicht, vooral buikvet is gevaarlijk voor ons lichaam, daardoor ontstaan allerlei ziektes en als je dan ziet hoe mensen veranderen door gewichtsverlies, daar ben ik trots op'. Het voelde goed en wij hebben ook een kuur cryolipolyse gedaan gecombineerd met een BIO HCG kuur. Binnen enkele maanden waren wij samen 34 kilo afgevallen en voelen wij ons super fit. We zijn net terug uit Griekenland van een heerlijke vakantie en zijn niets zwaarder teruggekomen in Velserbroek.''

Wilt u net zoals Ben en Ina ook hulp om uw overtollige kilo's kwijt te raken kom dan naar de open dagen voor een vrijblijvend advies.

Afslankstudio Velserbroek, Klompenmakerstraat 7 in Velserbroek, tel. 023-5490556.