Vintage Trouble
Vintage Trouble (Foto: Jay Gilbert.)

Vintage Trouble in het Patronaat

HAARLEM – Ze komen weer naar Haarlem, met hun heerlijke rauwe mix van rock, soul en blues, onder de bezielende leiding van frontman Ty Taylor. De live reputatie van deze band is zeer indrukwekkend met al meer dan 3000 shows in 30 landen op zak, en een energie die stil staan tijdens optredens onmogelijk maakt. De band tourde met grootheden als The Who, The Rolling Stones, AC/DC, Lenny Kravitz en Bon Jovi en waren ook te gast in het befaamde BBC programma 'Later...with Jools Holland', en in Amerika o.a. bij Jimmy Kimmel LIVE! en The Tonight Show.

Na zo veel live gespeeld te hebben was het voor de band tijd voor een nieuw hoofdstuk, een studio album met de passende titel: Chapter II. Voor dit album werd samengewerkt met producer Jeeve (Bruno Mars, Carlos Santana). Maar vooral live spelen is hun 'ding', en dat komen ze donderdag 13 juni laten zien en horen in het Haarlemse Patronaat!

Vintage Trouble (USA), donderdag 13 juni in het Patronaat Haarlem. Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.30 uur. Toegang € 36,-