Met de grootste showroom van Noord-Holland heeft u alle ruimte om schermen op ware grootte te zien.
Met de grootste showroom van Noord-Holland heeft u alle ruimte om schermen op ware grootte te zien. Foto: Lenna van den Haak

De Huiscomponist, alles onder één dak

HAARLEM - Met de grootste showroom van Noord-Holland behoort De Huiscomponist tot één van de grootste woonwinkels van Nederland. Zonwering, Rolluiken, Screens Markiezen, Serre-Zonwering en Veranda's. Maar ook gordijnen,duettes, plissé's, rolgordijnen en jaloezieën zijn ruim op voorraad. Tevens is er een grote collectie aan Traditioneel Parket(visgraat en Tapis), Houten Vloeren, Laminaat, Tapijt, Sisal en PVC Vloeren. Een woonwinkel waar je U tegen zegt.

De Huiscomponist, gevestigd in Haarlem-Noord, heeft een ware regiofunctie. Met acht man in de winkel en veertig man in de buitendienst laat de wooninrichtingwinkel zien dat ze een gerenommeerd bedrijf is en niet meer weg te denken. Met een bestaansrecht van meer dan 30 jaar heeft het zich wel bewezen.

Op-in-en rondom het huis

De Huiscomponist bestaat uit drie onderdelen, Hometrend Haarlem (wooninrichting en raamdecoratie), Sunlite (Zonwering rolluiken en veranda's) en 't Plankenhuis, (Houten vloeren en laminaat). "Het inrichten van een woning is persoonlijk. De producten moeten van goede kwaliteit zijn maar het moet ook bij elkaar passen. Juist omdat wij alles onder één dak hebben kan de klant direct zien of het goed bij elkaar past. Onze adviseurs geven dan nog hun expertise als het gaat om materialen en kleuren, waardoor de keuze voor onze klanten makkelijker wordt gemaakt,'' vertelt het personeel van De Huiscomponist.

Reden genoeg dus om een kijkje te nemen en u te laten adviseren. "Door onwetendheid betaalt de consument bij andere zaken vaak teveel. Wegens onze goede inkoop en samenwerking met grotere partijen kunnen wij scherpe prijzen bieden zonder aan kwaliteit, service en vakmanschap uit het oog te verliezen," aldus De Huiscomponist.

Met de zomer in het vizier raadt De Huiscomponist aan om nu al te kijken naar zonwering. Mensen beseffen pas dat iets vervangen moet worden of aangeschaft moet worden als de zomer al lang en breed is begonnen. Wij raden klanten aan om juist nu al inspiratie op te doen in onze showroom. Wat is functioneel, wat is mooi en wat past bij onze woning? Neem de tijd, want voorbereiding is het halve werk."

In de grote showroom heeft De Huiscomponist ook de ruimte om zonwering als schermen, rolluiken maar ook complete veranda's volledig uit te stallen. "Het is voor de klant het mooist als je alles op ware grootte ziet. Je hebt dan een beter beeld van het product en je kunt beter visualiseren. We zijn gespecialiseerd en hebben tevens een groot assortiment. We bieden een basiscollectie aan, wat te vergelijken is met online verkoop en een bouwmarkt. Het middensegment, bestaande uit de huiscollectie en het hoge segment. Kortom, je slaag altijd bij ons, mits je weet wat je wilt."

De Huiscomponist

Paul Krugerkade 12, 2021 BN Haarlem

023 526 5200

www.dehuiscomponist.nl

Gratis parkeren voor de deur.