Haarlemweek bij De Vries Van Stockum van 6 tot en met 15 september

HAARLEM - De Vries Van Stockum Haarlem staat van 6 tot en met 15 september geheel in het teken van de stad Haarlem. Kom je ook langs? De boekwinkel viert het met diverse acties, aanbiedingen, boekpresentaties en een historische wandeling door Haarlem.

Programma

Boekpresentatie Haarlem!

Vrijdag 6 september van 16.00 - 17.00 uur Toegang: Gratis. Aftrap Haarlemweek met de presentatie van het gloednieuwe wonderschone fotoboek Haarlem! Photography by Michel Campfens. De fotograaf en de uitgevers van Loutje zullen iets vertellen over de totstandkoming van dit mooie hedendaagse fotoboek over Haarlem.

Zondag 8 september van 16.00 - 17.00 uur Toegang: Gratis. Stadschroniqueur Frans van Deijl, bekend van zijn column in het Haarlems Dagblad 'Frans op Vrijdag', presenteert zijn nieuwe bundel verzamelde columns Haarlem, goed bezig!. Tevens zal tijdens deze presentatie de winnaar bekend worden gemaakt van Frans op Vrijdag, De Wedstrijd.

Woensdag 11 september van 16.00 - 17.00 uur | Toegang: Gratis | Aanmelden: wetenschap@devriesvanstockum.nl presentatie van een kleurrijk geïllustreerd oorlogsdagboek dat in Haarlem werd opgetekend vanaf 11 september 1944 tot een maand na de bevrijding in mei 1945.