Een goed ontvangen eerste editie.
Een goed ontvangen eerste editie. (Foto: PR)

Swing mee de toekomst in met Cuba te Llama

HAARLEM - Dansschool Cuba te Llama swingt het nieuwe dansseizoen in met Salsafeest in het Pannenkoekenparadijs en gratis proeflessen in Floragaarde. Op zaterdag 31 augustus was de eerste editie van The Cuba Salsa Party. In het Pannenkoekenparadijs in het Reinaldapark, Haarlem waren de Cubaanse klanken nog lang te horen. De eerste editie werd goed ontvangen en krijgt daarom een vervolg op zaterdag 23 november met de 13-koppige Salsa live band Parece Picante.

Gratis proeflessen op 6 en 8 september

Op zondag 1 september organiseerde Dansschool Cuba te Llama gratis proeflessen Cubaanse Salsa in Floragaarde. Op Cubaanse klanken oefenden veel belangstellenden hun Salsapassen. Professioneel opgeleide dansleraar Alberto Sanchez Montejo staat erom bekend dat hij behalve zijn danskunsten ook zijn cultuur meeneemt in de les; temperament, passie en plezier. Proefles gemist? Kom dan vrijdag 6 september of zondag 8 september voor een herkansing.

Vrijdag 6 september beginnen de cursussen van 12 weken tot eind november. Er is les op verschillende niveaus. Salsa voor beginners, salsa voor semi-gevorderden, salsa voor gevorderden en Rueda de Casino. Inschrijven kan óók zonder partner (behalve bij de Rueda).

www.dansschoolcubatellama.nl
info@dansschoolcubatellama.nl
06-52323949