Kom ook naar de Kringloopkerstshow.
Kom ook naar de Kringloopkerstshow. (Foto: PR)

Start kringloopkerstshow Rataplan

HAARLEM - De avonden worden weer donker en de kaarsjes kunnen aan. Met de winterse dagen in het verschiet, komen de feestdagen snel dichterbij. Zo ook de kringloop kerstshow van RataPlan. Alle kringloopliefhebbers kunnen vanaf zondag 3 november weer kerstshoppen op z'n leukst. RataPlan is open van 10.00 tot 17.00 uur.

Met de feestelijke decembermaand in het vooruitzicht kun je je hart ophalen bij de kringloop. Er wordt een speciale kerstafdeling ingericht bij RataPlan waar je een breed assortiment kerstartikelen kunt vinden. Van sfeervolle versiering tot unieke feestkleding, RataPlan heeft het allemaal. Vanwege de populariteit van de kerstshow opent RataPlan op zondag 3 november om 10.00 uur!

Sociaal ondernemen

Het kringloopbedrijf is achter de schermen al enige tijd bezig met de voorbereidingen. Wist u dat RataPlan, mede dankzij uw donaties en aankopen, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een betaalde baan kan bieden? Deze mensen hebben, om welke reden dan ook, de aansluiting met de reguliere arbeidsmarkt verloren.

Spullen over?

Heeft u uw spullen uitgezocht en gaat een deel weg? Geef uw overbodige spullen dan een tweede leven en breng ze langs bij een kringloopwinkel in de buurt.

Werfstraat 3-5, Haarlem
Zijlstraat 10-14, Haarlem

Tel: 088-8282782

www.rataplan.nl