Supportersvereniging is meer dan voetbal

Voor velen van ons is Telstar meer dan simpelweg een potje voetbal kijken. De omgang met andere supporters, een eindeloze interesse in alles wat met de club te maken heeft en de drang om het elftal te steunen. Dit maakt het dat een aanzienlijk deel van de supporters sinds de oprichting in 1981 is aangesloten bij de Supportersvereniging Telstar.

De Supportersvereniging spant zich in om de Witte Leeuwen te ondersteunen waar mogelijk. Dat doen we door de spelers daadwerkelijk aan te vuren bij wedstrijden door bijvoorbeeld financieel bij te dragen aan sfeeracties of door naar iedere uitwedstrijd een busreis te organiseren. Maar ook ondersteunen we de Witte Leeuwen door de club bij te staan met mankracht, kennis en een financiƫle bijdrage.

Zo organiseren we jaarlijks een supportersklusdag waarbij we in aanloop van het seizoen de club helpen het stadion op orde te brengen. Een ander voorbeeld is het structurele overleg tussen club en supportersvereniging over belangrijke kwesties.

Naast deze steun doet de Supportersvereniging ook haar best om het leven van de Telstarfan nog aangenamer te maken. Rond thuiswedstrijden zorgen we voor extra spanning met de secondeloterij en we proberen iedereen de mogelijkheid te bieden om bij uitwedstrijden te zijn door altijd aantrekkelijk geprijsde busreizen te organiseren. Daarnaast bieden we met onze website www.svtelstar.nl de mogelijkheid om ook de rest van de week het Telstargevoel te beleven.

Ook lid worden

Aanmelden kan via de websiteof loop langs de supporterstafel in het Paviljoen Schoonenberg.