Yngwie Hoogendoorn, Nesim Mahovkic en Engin Budak.
Yngwie Hoogendoorn, Nesim Mahovkic en Engin Budak. (Foto: Bert Westendorp )

Douche Concurrent gaat voor ware beleving: 'Voelt gewoon goed'

Nieuwe showroom in Beverwijk van 1500m2

BEVERWIJK - Een voorbeeld uit het boekje, een inspiratiebron voor velen. Nesim, Engin en Yngwie, startte in 2009 als studenten een onderneming. Van avontuur naar serious business. In tien jaar tijd is de onderneming van een webshop uitgebreid met een gigantische showroom van 1000m2 meter in Schiedam. Begin december is een fonkelnieuwe showroom geopend van maar liefst 1500m2 in Beverwijk. Laat u onderdompelen in de sanitaire wereld van Doucheconcurrent.

Douche Concurrent is DE badkamerspecialist van Nederland en biedt klanten een compleet assortiment in badkamerartikelen. Met meer dan 400 eigen merkartikelen en een assortiment van circa 16.000 producten is Doucheconcurrent uniek in haar branche.

Open ruimtes

Tijdens een rondleiding valt direct de mooie open ruimte op. Het ultramoderne gebouw is licht van kleur, van alle gemakken voorzien en is overzichtelijk ingedeeld. Aanbiedingen worden op grote schermen en displays getoond en er zijn twee open ruimtes ingericht waar klanten een badkamer in 3D kan laten ontwerpen. Over elk detail is nagedacht. Over de verlichting, deze is verstelbaar in licht, de open zitruimtes, waar je onder het genot van een kopje koffie alles even de revue laat passeren en de kinderspeelruimte (mooi centraal) zodat er altijd een oogje in het zeil kan worden gehouden.

Zien is inspireren

Doucheconcurrent zorgt voor een ware beleving. De hele showroom is erop gericht om alle zintuigen te prikkelen. De showroom is niet standaard ingericht met sanitair, maar het is meer gefocust op hoe het thuis zou staan. De toiletten bijvoorbeeld. "Je kunt natuurlijk alle potten naast elkaar zetten zodat je kunt vergelijken, maar dat geeft geen beeld hoe het thuis staat. Wij hebben elk toilet die we verkopen in een ruimte geplaatst zoals je die thuis hebt," vertelt Nesim enthousiast. "De vloer en de wanden/muren hebben we ingericht met de producten die we verkopen. Alle accessoires zijn er met zorg bijgeplaatst zodat je een goed beeld krijgt. Zo raak je als klant niet alleen geïnspireerd, je kunt de producten ook direct kopen."

Van klassiek tot modern

Hetzelfde geldt voor de badkamer. Meer dan twintig ingerichte badkamers zijn te zien tijdens de rondgang door de showroom. Van douche met bad, of alleen een douche met toilet. De badkamermeubelen springen er echt uit, zelfs de verlichting kan aangepast worden. "Alle collecties komen aan bod, van klassiek tot modern. Chique of juist lekker casual. Zowel voor het hoge als middensegment hebben wij prachtige artikelen. Je moet het gewoon zien."

"Want zien is inspireren," zegt Nesim. "De keuze is enorm, dus we laten op deze manier zien hoe alles met elkaar gecombineerd kan worden. "Zo kan de klant een betere keuze maken. Met alleen stalen van kleuren of materialen kom je er niet meer. Het is heerlijk als je hier al het gevoel hebt van, dit wil ik thuis ook?"

Ontwerp in 3D

De heren voelen precies aan wat in deze tijdsgeest past. Met twee open ontwerpruimtes kun je met een medewerker/adviseur aan de slag om een 3D ontwerp te maken. Op het grote scherm kunnen klanten direct zien wat de adviseur ontwerpt. "Het geeft een nieuwe dimensie aan ontwerpen en creëren. Als klant sta je nog dichter bij het proces."

Voel je op je gemak

Omdat een aankoop van sanitair vaak niet over een nacht ijs gaat, biedt de Doucheconcurrent tijd en ruimte aan om goed over je keuze na te denken. In de gezellig ingerichte ruimte kun je op je gemak plaatsnemen en bespreken wat je hebt gezien. "We serveren lekkere koffie met luxe sandwiches zodat je echt even kunt relaxen. In het weekend serveren we ook hapjes. We doen er alles aan om de klant een goed gevoel te geven zodat ze een juiste beslissing nemen tot het aankopen van sanitair."

Meer informatie met QR code

"Ben je toch meer van het snel kijken en thuis nadenken, dan kan dat ook. Elk product of artikel heeft een kaart met een QR code. Als je die scant met je telefoon kom je gelijk op een pagina terecht waar alle productinformatie op te vinden is. Maak daar een printscreen van en je kunt thuis alles op je gemak nalezen. "

Klant is koning

Gevoel, beleving, service en snelle levering. Daar staat Doucheconcurrent voor garant. Klantenservice staat hoog in het vaandel en staat dan ook vanzelfsprekend op nummer één. "Wij streven ernaar onze klanten te allen tijde tevreden te stellen. Dit proberen wij te bereiken door deskundig advies te geven en service te verlenen bij levering, installatie en nazorg. De klant is koning in zijn eigen badpaleis!"

Doucheconcurrent is zeven dagen in de week geopend. Medewerkers staan klaar om u te ontvangen, adviseren en inspireren.

Doucheconcurrent. Parallelweg 16 Beverwijk. www.doucheconcurrent.nl

De nieuwe showroom in Beverwijk.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding