Afbeelding
(Foto: )

Jaarlijkse Kerstsamenzang

HEEMSTEDE - Zondagmiddag 15 december is het in de Bavokerk al een beetje "Kerstmis". De plek bij uitstek om alvast in de kerststemming te komen.

De Kerstartikelen liggen al weer geruime tijd in de winkels, het weer heeft soms al iets "winters"en we trekken ons nu meer terug in onze huizen, die nu vaak versierd zijn met veel lichtjes.

Zing mee naar hartelust

Traditiegetrouw begint op zondagmiddag 15 december om 15.00 uur de Kerstsamenzang in de H. Bavokerk, Herenweg 88 in Heemstede. Een groot aantal leden van de 3 Bavokoren die deze parochie heeft (In Between, het Dameskoor en Bavokoor) zullen weer samen de Kerstsamenzang ondersteunen.

Met traditionele Kerstliederen zoals Wij komen tezamen, Nu zijt wellekome, De herdertjes lagen bij nachte, Stille nacht, maar ook Walking in a winterwonderland en Feliz Navidad kunt u naar hartelust meezingen.

Blaasorkest Symphoenix

Organist Wim Rijkhold Meesters zal het prachtige van de Brink orgel bespelen, het blaasorkest "Symphoenix" uit Hillegom onder leiding van Rob Draijer zal een gedeelte van de samenzang begeleiden.

En uiteraard zal er ook een moment zijn waarin de luisteraar getrakteerd wordt op een muziekstuk gespeeld door het blaasorkest, of de organist, of gezongen door de koorleden.

Gratis toegankelijk

De muzikale leiding is in handen van onze dirigent Rob Draijer. De deur is open vanaf 14.30 uur en de toegang is gratis.

Na afloop kunt u elkaar ontmoeten onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of chocolademelk!