Happy new Home.
Happy new Home. (Foto: Made by Ree)

Happy New Home! maak kans op een Design Date

HAARLEM - Home Made By_REE wenst iedereen een warm en stijlvol (t)huis waar je in het nieuwe jaar sámen van kunt genieten. Daarom geeft REE een Design Date weg met een styliste t.w.v. 95 euro.

Nieuw jaar, een nieuw thuis. Ga jij in 2020 verhuizen naar je droomhuis of heb jij nog woonwensen voor in je huidige huis? Wens je een nieuwe inrichting van de living, meer sfeer in de slaapkamer of weer een frisse look in de keuken? Home Made By_REE in Heemstede creëert graag samen met jou een "happy new home"!

Design Date

In de winkel aan de Binnenweg 89-91 vind je bij de kassabalie een deelname (kerst)kaart. Vul hierop jouw woonwens in en geef deze af bij de kassa bij REE of deel je wens op de website via bijgaande QRcode en maak zo kans op een Design Date t.w.v. 95,- euro. Tijdens deze Design Date ga je samen met één van hun interieurstylisten op zoek naar de woonstijl die het beste bij jou past. Samen bespreken jullie wat jij een mooi interieur vindt en welke persoonlijke woonwensen jij hebt.

In de winkel of thuis

Dit inspirerende interieuradvies kan plaatsvinden in de winkel of gewoon bij jou thuis. Na dit gesprek wordt je uitgenodigd in de winkel en wordt het kleur- en materiaaladvies gepresenteerd in een persoonlijk aankoopadvies. Zo kun je gelijk aan de slag om in 2020 jouw woonwens waar te maken.
REE wenst iedereen een happy new home!

Home Made By_REE

Binnenweg 89-91

2101 JE Heemstede

www.homemadeby-ree.nl

Afbeelding