Lekker struinen.
Lekker struinen. (Foto: PR )

Sfeervolle Kerstmarkt met dweilorkest

HEEMSTEDE - Op zondag 15 december organiseert Gea van Vulpen in samenwerking met de winkeliersvereniging, van 11-17 uur een gezellige Kerstmarkt op de afgesloten rijbaan van het noordelijke deel van de Binnenweg en op de trottoirs van de Raadhuisstraat Heemstede.

Ruim vijftig standhouders richten stuk voor stuk sfeervol hun verlichte marktkraam in en presenteren o.a. zelf gemaakte kerstdecoraties en kerstkaarten, prachtige sieraden en een keur aan cadeauartikelen, sfeervolle feestelijke kerstkleding, delicatessen, enz. Plaatselijke winkeliers staan op de markt met speciale aanbiedingen. De gezelligheid wordt verhoogd door een mobiel dweilorkest en een klein orkest, die zich beiden regelmatig verplaatsen door de gehele winkelstraat. Ook zal er voor de kinderen een draaimolen zijn en kunnen ze geschminkt worden.

Proef Kerstmis

Tenslotte is er op het brede deel van de Binnenweg een levende Kerststal met Jozef en Maria, het kindeke Jezus, een ezel, een kameel en nog meer dieren. De winkelstraat is voorzien van feestverlichting en een aantal verlichte kerstbomen. Kom vooral proeven op kraampjes met glühwein, warme choco, snacks en ander lekkers voor de inwendige mens. Deze kerstmarkt is mede door het grote aantal deelnemers een must om te bezoeken. De toegang tot de markt is gratis.

Kerstmarkt Raadhuisstraat en Binnenweg 11.0017.00 uur.

Geniet van de sfeer.