De massale inruilwedstrijd was een groot succes in Noord-Holland.
De massale inruilwedstrijd was een groot succes in Noord-Holland. (Foto: Aangeleverd)

Broekhuis wisselactie groot succes

REGIO - Met de vraag; 'heb jij 'm al op je auto?' werd een massale inruilwedstrijd gestart. De Broekhuis klanten uit Noord-Holland lieten hun oude kentekenplaathouders voor kentekenplaathouder met de tekst 'een Broekhuis auto' vervangen. Maar liefst 2.500 kentekenplaathouders werden de afgelopen weken door de Broekhuis monteurs vervangen.

Opbrengst naar het goede doel

De oude kentekenplaathouders werden natuurlijk niet maar zo bij het grofvuil gezet. Deze kentekenplaathouders werden ingezameld door GP Groot; een bedrijf die zich richt op inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering. De duurzaamheidsgedachte van GP Groot "Samen meer waarde creëren" kwam weer eens tot uitdrukking door een verdubbeling van de opbrengst.

De Opbelbus

Broekhuis rondde het bedrag af naar 650,- euro. Dit mooie bedrag is gedoneerd aan het goede doel: De Opbelbus.

Dit is een initiatief waarbij hulpbehoevende ouderen zonder vervoer geholpen worden, wanneer men bijvoorbeeld een boodschap moet doen of een doktersafspraak heeft.

Uitreiking cheque en prijzen

Natuurlijk hoort bij een wedstrijd ook een prijs. Daarom kwam een select gezelschap op 14 maart samen om de prijs uit te reiken aan de prijswinnaars van de wisselwedstrijd.

Op deze avond werd tevens de cheque ter waarde van € 650,- uitgereikt aan de medewerkers van de Opbelbus Alkmaar.

Afbeelding