Jump Jump Jump!
Jump Jump Jump! (Foto: PR)

Jumpen bij Indoor trampoline park Street Jump Haarlem

HAARLEM - De Meivakantie staat alweer voor de deur en vele scholieren hebben het geluk dat deze op Goede Vrijdag, 19 april, al begint. Vandaar tijd voor de vraag; wat is er te doen? Een van de meest actieve en minst weer afhankelijke activiteit is Jumpen bij indoor trampoline park Street Jump Haarlem.

Street Jump Haarlem het grootste indoor trampoline park van Haarlem en omstreken heeft meer dan 50 trampolines verdeeld over 10 verschillende jump-area's. Naast de normale 'free jump trampolines' kan je ook vanaf verschillende hoogtes op een gigantisch opvangkussen springen (de zogenaamde Big Airbag), met of zonder salto's – de keuze is aan jou. Weet jij als langste te blijven staan op onze wipe-out jump carrousel? Als je het nog actiever wilt maken, dan is het Ninja Parkour iets voor jou. Haal jij de overkant van deze hindernisbaan vol lastige obstakels? Zo niet, dan val je lekker zacht in de bak vol schuimkussens.

Wanneer je uitgesprongen bent, of als je liever toekijkt hoe anderen zich in het zweet springen, dan kun je plaatsnemen in de aansluitende horeca met uitzicht op de jump area. Je vindt hier een uitgebreid aanbod qua eten en drinken.

Van 19 april tot en met 5 mei zijn er verruimde openingstijden, kijk hiervoor op de website. Om de vakantie goed te beginnen vindt er op 19 april een speciale Goede Vrijdag Disco Jump plaats, dan veranderd Street Jump Haarlem in een stoere club met dikke beats, discolampen en meer.

Street Jump Haarlem
Tetterodeweg 15D Overveen
Tel 023 576 55 77.