Kom lekker snuffelen bij Tuincentrum Osdorp.
Kom lekker snuffelen bij Tuincentrum Osdorp. (Foto: PR)

Tuincentrum Osdorp klaar voor traditionele Paasshow

OSDORP - Tijdens de Paasshow kunt u op 1ste Paasdag ( 12.00 -17.00 uur ) en 2de Paasdag ( 9.30- 18 uur ) terecht voor al je tuin- en woonartikelen. Met tuinplanten , kamerplanten , tuinmeubelen , barbecues , tuinhout en bestrating.

1ste en 2de Paasdag geopend

Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om de klanten naar tevredenheid te helpen is tuincentrum Osdorp een van de grootste tuincentra in Noord-Holland! Kom tijdens de paasdagen lang en bekijk het zeer uitgebreide assortiment en de nieuwste tuintrends.

Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je het grootste aanbod tuinplanten welke je op je gemak overdekt kunt komen uitzoeken. Het grote assortiment is opgedeeld in verschillende plantgroepen, zoals: éénjarige tuinplanten, vaste tuinplanten, struiken & heesters, klimplanten, siergrassen, fruitbomen en -planten, kruidenplanten, rozenplanten en mediterrane tuinplanten.

Barbecues

Het mooi weer komt eraan dus tijd om gezellig te gaan barbecueën. De tuin is een verlengstuk geworden van de huiskamer en barbecueën is daar een belangrijk onderdeel van. Bij Tuincentrum Osdorp vindt u ongeveer 250 verschillende barbecues met bekende merken als Green egg en Weber. Tuincentrum Osdorp, Osdorperweg 247 Amsterdam Osdorp, 020 - 667 6060. www.osdorp.nl.