Voor de juiste caravan ga je naar De Jong.
Voor de juiste caravan ga je naar De Jong. (Foto: PR)

Kampeercentrum de Jong biedt alles voor de caravan

REGIO - Met de caravan op vakantie is genieten van blijheid en vrijheid. Je eigen huisje op wielen mee, een paar dagen op de ene plaats genieten en dan doorreizen naar een totaal andere plaats of gewoon een paar weken aan een prachtig meer met de zon en een fijn strand. En dat terwijl alle spullen op hun eigen vertrouwde plek liggen. Welke indeling past de kampeerder het best? Naast een grote keuze nieuwe en gebruikte caravans helpt De Jong je letterlijk op weg. De Jong heeft in Hillegom De Zilk namelijk een grote keuze in elke prijs en gewichtsklasse.

Zo is er de moderne Bürstner Premio Life. Deze lichtgewicht caravan beschikt over een sportieve uitstraling aan de buitenzijde en een modern maar warm interieur aan de binnenkant. De goede plattegronden en de juiste keuze van kleuren en materialen maken van de Premio Life een compacte lichte caravan die toch voldoende ruimte geeft. In het luxere segment heeft De Jong de caravans van Fendt en Eriba. Beide merken zitten in de topklasse en gooien zeer hoge ogen bij de echte caravanner.

Naast deze grote keuze biedt De Jong met het merk Eriba heel veel in hefdak caravans. De klassieke en tevens nostalgische Eriba Touring is populairder dan ooit en verkrijgbaar in vele soorten en maten. Hiernaast biedt Eriba de feeling-serie met hefdak. Deze zijn gelijk aan de bekende Nova Light modellen, maar dan met hefdak waardoor de caravan nog compacter achter de auto wordt.

Inruilbonus

Bij een nieuwe caravan wil men ook graag genieten van de nieuwste accessoires en van alles dat het caravannen nog leuker maakt. De 1.500 euro inruilbonus die je nu ontvangt bij aanschaf van een nieuwe voorradige Eriba caravan brengen deze luxe accessoires steeds dichterbij. De 1.500 euro extra inruilpremie betekent 1.500 euro meer te besteden aan accessoires. Geniet van dit voordeel en kom naar de showroom.

Kinderkamers met stapelbed

Dat kamperen met het hele gezin fantastisch is, kwam naar voren in de keuze caravans met stapelbedden. In de moderne caravan kunnen zelfs drie kinderen boven elkaar slapen en is er bij ombouw van de zitgroep en /of door middel van een handig hefbed, naast het grote 2-persoonsbed, nog een slaapplaats voor twee of zelfs vier personen. Dat je bij De Jong echt terecht kunt voor elk type caravan is wel duidelijk. De Jong verkoopt ze nieuw en gebruikt en is gevestigd aan de Beeklaan 24a in Hillegom De Zilk. Informatie: 0252-517717.

www.dejongrecreatie.nl