Haarlems Klein Koor zoekt alt

HAARLEM - Een ervaren alt die wil zingen in een goed en gezellig kamerkoor is welkom voor een proefrepetitie bij het Haarlems Klein Koor. Het koor heeft plaats voor een alt met een warm stemgeluid, die zelfstandig kan instuderen.

Het Haarlems Klein Koor bestaat uit 25 zangers en zangeressen met een goed amateurniveau en veel zin in muzikale avonturen. De repetities vinden plaats op dinsdagavond in de Muziekschool in Overveen van 20.00 tot 22.15 uur.

Voor het komende concert, een theatrale voorstelling rond het Drielichamenprobleem op zaterdagavond 6 juli in de Remonstrantse Kerk, werkt het koor onder leiding van dirigent Enrique López-Cortón aan drie werken. Het gaat om De Psalmensymfonie van Igor Strawinsky, de Liebeslieder Walzer, Op. 52 van Johannes Brahms en The Ballad of Magna Carta van Kurt Weill. De pianisten Hans van Beelen en Charlie Bo Meijering werken mee aan het concert.

Belangstellenden kunnen een proefrepetitie bijwonen. www.haarlemskleinkoor.nl, tel. 06- 42771470 (Elke), e-mail: info@haarlemskleinkoor.nl