Denk mee over vernieuwing openbare ruimte Meerwijk

HAARLEM - Meerwijk is toe aan groot onderhoud. Veel wegen en stoepen zijn verzakt. Ook de riolering moet vernieuwd worden. En de gemeente gaat het openbaar groen en de speelplekken verbeteren. Hiervoor wordt nu een plan gemaakt. Bewoners kunnen meedenken over het plan. Wethouder Merijn Snoek gaf 4 maart het startsein voor de campagne 'Denk mee over vernieuwing openbare ruimte Meerwijk'. Hij onthulde samen met Frank Hilterman, voorzitter wijkraad Meerwijk, een participatiebord bij het Da Vinciplein in Meerwijk.

Wat is belangrijk in Meerwijk? Meer groen? Minder verkeer? 30 of 50 km? Meer of minder parkeerplaatsen? Andere sport- of speelvoorzieningen? Laat de gemeente weten wat belangrijk is in deze buurt. Ga naar www.haarlem.nl/mijnmeerwijk. en laat een reactie achter in de ideeƫnbus in wijkcentrum Da Vinci, Leonardo Da Vinciplein 73 in Haarlem. Meedenken kan tot en met 31 maart.

De inbreng wordt, als dat mogelijk is, in het plan verwerkt. In september wordt het plan door de gemeenteraad vastgesteld. Hierna wordt een ontwerp gemaakt. Naar verwachting start de uitvoering de openbare ruimte in 2021. Bron: gemeente Haarlem.