Afbeelding
(Foto: PR)

Kringloopfeestje na grote verbouwing RataPlan Haarlem Zijlstraat

HAARLEM – De kringloopwinkel in de Zijlstraat heeft een flinke make-over gehad. Na zes jaar was het tijd om RataPlan eens goed onder handen te nemen. De winkel is geüpdatet en het assortiment is uitgebreid. Op zaterdag 29 juni wordt dit feestelijk gevierd.

Gevestigd in het historische centrum van Haarlem, aan één van de belangrijkste winkelstraten, vind je RataPlan Haarlem Zijlstraat. De winkel opende in 2013 haar deuren en heeft een oppervlakte van maar liefst 1.000 m2! Dankzij de metamorfose is de winkel nu ruimtelijk en geordend. De routing is aangepast en de winkelindeling vernieuwd. Zo is er onder andere een hal gecreëerd bij binnenkomst en de kassa is verplaatst. Benieuwd wat er nog meer is veranderd? Iedereen is van harte welkom tijdens het kringloopfeestje in de winkel dat speciaal ter gelegenheid van de verbouwing is georganiseerd.

Kringloopfeest

Op zaterdag 29 juni wordt de grote verbouwing afgesloten met een feestje. Zo is er een leuke winactie waarbij klanten kans maken op een RataPlan cadeaubon t.w.v. € 5,00. Ook wordt er live muziek gespeeld door de bands Liverpool Link en Itchy Donkey.

Wie feest viert trakteert dus er worden onder andere puntzakjes popcorn en mini tompoucen uitgedeeld. Tot slot kunnen kinderen worden geschminkt. Het belooft een gezellige dag te worden. Ga voor meer informatie naar www.rataplan.nl.

De winkel is open op maandag t/m vrijdag van 9.00-18.00 uur, op zaterdag van 10.00-18.00 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur.

RataPlan: Zijlstraat 10-14, 2011 TN Haarlem

www.rataplan.nl

Afbeelding