Kom langs voordat de vakantie begint.
Kom langs voordat de vakantie begint. (Foto: PR)

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

HAARLEM – Binnenkort gaan we met z'n allen weer genieten van een heerlijke zomervakantie. Gaat u met de auto op vakantie, dan komt u vaak tot de conclusie dat u toch meer mee wilt nemen dan in de auto past. Jim Barens OTOTOTAAL in Haarlem heeft hier de oplossing voor. Zij heeft een grote collectie aan dakkoffers in verschillende modellen en inhoud in de showroom staan. Zo heeft u opeens veel meer ruimte tot uw beschikking en kunt u wel de spullen meenemen die u graag mee wilt nemen.

Jim Barens OTOTOTAAL levert dakkoffers van gerenommeerde merken zoals Thule en Hapro. Van deze merken hebben zij verschillende modellen op voorraad. Om een dakkoffer op uw auto te kunnen vervoeren heeft u wel dakdragers nodig om de dakkoffer op te kunnen monteren. Deze dakdragers zijn autospecifiek, dat wil zeggen dat niet iedere dakdrager op uw auto past, maar dat de pasvorm specifiek bestemd is voor uw merk en model auto. Ook zijn er verschillende typen dakdragers waarover de medewerkers u graag verder over informeren. Bij aanschaf van een dakkoffer en/of dakdragers worden de dakdragers ter plekke voor u in elkaar gezet en op de juiste manier op uw auto gemonteerd. Vervolgens monteren zij ook uw nieuwe dakkoffer op uw dakdragers zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft.

Ook voor de fiets

Heeft u nog geen trekhaak maar wilt u ook uw fietsen meenemen? Jim Barens OTOTOTAAL is uw trekhaakspecialist. Als Brink montage partner bent u bij hen aan het juiste adres voor het monteren van een trekhaak onder uw voertuig. Om deze periode ook de fietsen mee te kunnen nemen is een fietsendrager noodzakelijk. Jim Barens OTOTOTAAL heeft een grote collectie aan fietsendragers van verschillende merken en modellen in de showroom, zowel voor op de trekhaak als voor op het dak.

Jim Barens OTOTOTAAL is gevestigd aan de Delftstraat 34 te Haarlem Tel: 023-5325643.