Marriëtte en Caroline bij de prachtige Jolie Care collectie
Marriëtte en Caroline bij de prachtige Jolie Care collectie (Foto: Lenna van den Haak)

Care- lingerie en badmode bij bijDaals

HEEMSTEDE - Waar kun je als (ex)-borstkankerpatiënt terecht voor lingerie en badmode. Nazorg Borstkanker biedt, onder de naam Jolie Care, prachtige lingeriesetjes, fijne hemdjes, steunende BH's en prachtige badmode voor de vrouw die gezien mag worden. In samenwerking met bijDaals is er een zogeheten 'shop in shop' ingericht speciaal voor Jolie Care.

De ondermode- en badmodezaak bijDaals, gevestigd aan de Raadhuisstraat 72 in Heemstede, bestaat inmiddels een jaar. En naar volle tevredenheid. Eigenaresse Mariëtte Dijkgraaf-Daals ziet haar klantenkring steeds meer groeien. ''De vaste klanten in Heemstede vinden het ontzettend fijn dat ze voor kwalitatief goede ondermode en badmode niet ver hoeven te reizen," vertelt Mariëtte.

Muchachomalo

"Ik luister naar de klant en speel op hun wensen in. Zo ben ik naast de verkoop van herenondergoed HOM en ten Cate, ook begonnen met de verkoop van Muchachomalo. Dit is een mooi, goed zittend en betaalbaar merk voor heren. In september start ik met de verkoop van Lisca nachtmode. Luxe maar toch zeer betaalbaar. Een mooie wisselende collectie van klassiek tot verleidelijk. Mooie kwaliteit, goede pasvorm en comfortabel."

Jolie Care

De uitbreiding van Jolie Care is een mooie aanvulling voor de winkelende vrouw. Drijvende krachten achter Care- lingerie en Badmode zijn Caroline Verburg en Lucette Vermeijden. Caroline staat maandag- en donderdagmiddag (13.00 - 17.30 uur) in de winkel om dames te helpen met het uitzoeken en passen van de juiste lingerie. "Het moet behalve mooi zijn ook goed en comfortabel zitten. Klanten komen vaak met hun verhaal en daaruit kan ik opmaken wat voor lingerie past bij diegene. Als de prothese wordt meegenomen, bijvoorbeeld voor badkleding, kan er gelijk gekeken worden welk merk goed aansluit op de huid. Het is fijn om een vrouw te helpen om weer in haar eigen kracht te komen."

bijDaals, Raadhuisstraat 72 Heemstede. www.bijdaals.nl

Afbeelding