Publiekshal op Hemelvaartsdag gesloten

HAARLEM - Donderdag 30 mei is de gemeente gesloten vanwege Hemelvaartsdag. Ook het publieksinformatienummer 14 023 is die dag niet bereikbaar. De meldkamer van Handhaving is wel bereikbaar. De meldkamer van Handhaving is op Hemelvaartsdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De reguliere openingstijden van de publiekshal zijn te vinden op www.haarlem.nl/openingstijden/.

Veel producten van de gemeente zijn ook direct online te regelen. Als het gaat om bijvoorbeeld een verhuizing, een parkeervergunning of een uittreksel aanvragen, dat kan allemaal online. Op www.haarlem.nl zijn alle producten te vinden die online te regelen zijn.

Gewijzigde afvalinzameling

Op Hemelvaartsdag vindt geen afvalinzameling plaats. Wilt u weten wanneer uw afval wordt ingezameld of wilt u een afspraak maken voor het ophalen van grof huishoudelijk afval? Ga dan naar de afvalwijzer. U kunt ook een herinnering instellen, zodat u precies weet op welke dag u welke container aan de straat kunt zetten. Kijk voor meer informatie op www.haarlem.nl/afvalinzameling/.

Ondergrondse containers worden wel geleegd. Het Milieuplein is gesloten op Hemelvaartsdag.