De Inspiration Store zorgt voor een sfeervolle winkelbeleving.
De Inspiration Store zorgt voor een sfeervolle winkelbeleving. (Foto: Goossens)

Unieke collectie in vier woonstijlen bij Goossens

CRUQUIUS – Ken jij Goossens wonen & slapen al? Deze vooraanstaande woon- en slaapwinkel, die dit jaar zijn 65-jarig jubileum viert, is met een inspiration store van maar liefst 6000 m2 gevestigd op woonboulevard Cruquius. Met een unieke meubelcollectie in vier woonstijlen inspireert Goossens als geen ander.

Luxueus interieur voor betaalbare prijs

Goossens maakt de ultieme woonbeleving voor iedereen bereikbaar. Je shopt er een luxueus interieur voor een betaalbare prijs. Dit kan Goossens realiseren, omdat het meubelbedrijf het maatschappelijk verantwoord ontwerpen, produceren en uitgebreide kwaliteitscontroles, altijd in eigen hand houdt.

Custom-concepten

Met een grote collectie woon-, eet-, en slaapkamermeubels in de landelijke, industriële, moderne en elegante woonstijl is slagen voor je interieur geen probleem. Zelfs als je een specifiek meubel in gedachte hebt, kun je met de vele custom-concepten zelf je meubels samenstellen. Je huis wordt daadwerkelijk de fijnste plek op aarde door de prachtige designs en het hoogwaardig comfort dat Goossens biedt. Zo worden jouw speciale lifetime moments, zoals samenwonen, nog aangenamer.

65 jaar expertise

Goossens staat voor 65 jaar ervaring en vakmanschap. Dit heeft uiteindelijk geleid tot achttien winkels in Nederland en België, een zeer uitgebreide webshop en een groot distributiecentrum in Veghel. Nadat Bert en Mientje Goossens het bedrijf in 1954 hebben gestart en René en Margareth het familiebedrijf fantastisch verder hebben ontwikkeld, is het nu aan Maayke en Bart om hun eigen signatuur te geven aan Goossens.

Adresgegevens

Goossens is gevestigd aan:

Goossens

Spaarneweg 20 Cruquius.

Kijk voor de openingstijden en meer informatie op de website :

www.goossens.nl/winkels