Tuincentrum de Oosteinde beantwoordt alle tuinvragen

HILLEGOM / VIJFHUIZEN - De ECOstyle Tuinspecialist komt zaterdag 1 juni naar Tuincentrum De Oosteinde in Hillegom en Vijfhuizen. Van 10.00 tot 16.00 uur staat de Tuinspecialist klaar om alle vragen van klanten op het gebied van tuinieren te beantwoorden.

Met eenvoudige middelen kunt u zelf gemakkelijk een bijdrage leveren aan het verhogen van al het leven in uw tuin. Gebruik bijvoorbeeld ecologisch verantwoorde producten. En biedt ruimte en mogelijkheden aan nuttige dieren en insecten als vogels, bijen en lieveheersbeestjes.

Grondtest

Een goede zuurgraad (pH) is heel belangrijk voor een mooie en gezonde tuin. Wilt u weten hoe het met de zuurgraad in uw tuin gesteld is? Neem een zakje met een beetje grond uit uw tuin mee en de Tuinspecialist test de grond en geeft passend advies.

Daarnaast kunt u met al uw andere tuinvragen terecht bij de ECOstyle Tuinspecialist. Is uw gazon niet wat u ervan verwacht? Wilt u weten hoe u op een verantwoorde manier ziekten en plagen de baas wordt? Of heeft u juist een vraag over uw moestuin? Kom gerust langs bij De Oosteinde en laat u informeren. En voor de kinderen is er een prachtige kleurplaat. Het is nu hét moment om uw tuin goed te verzorgen, zodat u het hele jaar door kunt genieten.

Schipholweg 1088 Vijfhuizen
023-5581528

en

Zandlaan 22, Hillegom
023-5846338
www.deoosteinde.nl