Lisa en Kris Arents de trotse eigenaren van de MultiVlaai aan de Kruisstraat, serveren taarten en vlaaien met een glimlach.
Lisa en Kris Arents de trotse eigenaren van de MultiVlaai aan de Kruisstraat, serveren taarten en vlaaien met een glimlach. (Foto: PR)

Multivlaai Haarlem viert feest

HAARLEM - De MultiVlaai aan de Kruisstraat 16 Haarlem Centrum bestaat nu een jaar. En dat wordt gevierd met een leuke actie. Tot en met zondag 17 november: 10% korting op het hele assortiment. Via de website: kortingscode: Verjaardagsweek.

MultiVlaai heeft het grootste assortiment taarten en vlaaien van Nederland, die dagelijks vers wordt bereid in Limburg. Bij Multivlaai vind je hele, halve, en punten vlaaien in tal van soorten en lekkere smaken, uitgestald in de vitrines. Zo is er nu bijvoorbeeld in de Sinterklaastijd de over-heerlijke Sinterklaasvlaai, rijkelijk gevuld met aardbeienbavarois en versierd met slagroom en een sinterklaasfiguur van echte marsepein erop. In totaal is er keuze uit ruim 40 verschillende soorten vlaaien. Die ook door hun bezorgdienst tussen 8.30 - 10.30 uur afgeleverd kunnen worden in Haarlem en omgeving.

Lactose / glutenvrij & vegan

Ook MultiVlaai Haarlem wil het beste voor de klant en gaat mee met actuele dieetwensen. U kunt er dus ook terecht voor gluten- en lactose vrije producten en vegan. Ook de populaire foto- of logotaart vindt je bij hen. En een ruime keuze uit 'The real American Bakery'-assortiment met onder andere de niet te versmaden originele Amerikaanse cheesecakes.

Broer en Zus

MultiVlaai Haarlem wordt al een jaar enthousiast geleidt door broer en zus; Kris en Lisa Arents. Met hun team kunnen ze alles vertellen over hun assortiment. En ze maken ook lekkere koffie, in tal van smakenkom langs en zit in hun frisse en groene Urban gestylde zaak. MultiVlaai Kruisstraat 16 Haarlem Centrum. Dagelijks geopend van 8.00 - 17.30 uur, op zondag van 10.00 - 17.30 uur. Meer info: www.multivlaai.nl Tel.: 023 - 2028766.