De supporters gaan ervoor!
De supporters gaan ervoor! (Foto: PR)

Informatie kaartverkoop Telstar - Ajax

De kraker komt steeds dichterbij. Woensdag 18 december 18.30 uur, in het Rabobank IJmond Stadion ontvangt Telstar landskampioen Ajax. De afgelopen dagen zijn er bij de club veel aanvragen voor kaarten binnengekomen. Er is gekozen voor een schema waarin de meest trouwe supporters voorrang krijgen voor het aankopen van kaarten voor de wedstrijd Telstar - Ajax.

In een schema wordt uitgelegd hoe iedereen een gelijke kanskrijgt op het kopen van kaarten. Let op: sponsoren en andere houders van seizoenkaarten van vak B,C,D en E worden separaat benaderd. Tijdens de wedstrijd Telstar - Ajax zal er een extra tribune geplaatst worden aan de noordzijde van het Rabobank IJmond Stadion. Momenteel wordt er berekend en bekeken hoeveel toeschouwers de Noord-tribune kwijt kan. Hier komen wij zsm op terug. Let op: de Noord-tribune beschikt niet over een dak!

Wij zullen een speciaal passe-partout introduceren waarmee de decembermaand met recht een Witte maand wordt. Met de passe-partout koopt u een pakket met daarin kaarten voor de thuiswedstrijden van Telstar tegen NAC Breda (6 december 20.00 uur), Ajax (18 december 18.30 uur) en Jong AZ (22 december 14.30 uur).

Neem al uw Witte Leeuwen vrienden mee, en samen genieten we van een mooie avond! Let op: op de aangegeven startdata starten we om 9.00 uur met verkoop en we eindigen op de einddata om 23.59 uur.

Bij verkoop aan het stadion kunt u contant betalen en via de pin. Voorkeur gaat uit naar pinnen.