Telstar logo
Telstar logo (Foto: PR)

Koop je eigen stoel tegen Ajax met je seizoenkaart

Dit is het schema voor de kaartverkoop van het duel tegen Ajax.

12 t/m 17 november: seizoenkaarthouders

Tussen 12 en 18 november krijgen de seizoenkaarthouders de mogelijkheid hun eigen stoel te kopen + 1 extra kaart. Via www.telstarticket.nlof op kantoortijden aan de balie bij het Rabobank IJmond Stadion. Bij verkoop aan het stadion dient u uw seizoenkaart + identiteitskaart te tonen. Let op: het is alleen mogelijk kaarten voor Oost, West A + West F te kopen. Let op: verkoop aan de balie kan alleen als identiteitskaart en seizoenkaart overeen komen.

Door extra verplichtingen rondom de wedstrijd kunnen seizoenkaarthouders voor vak A of F in eerste instantie tussen 12 en 17 november alleen hun eigen kaart kopen om zo iedereen een kaart te garanderen. De overgebleven kaarten gaan van 18 t/m 20 november in de verkoop en zijn alleen beschikbaar voor seizoenkaarthouders van deze vakken.

Wilt u meer dan 2 kaarten kopen? Koopt u dan een passe-partout. Naast uw eigen kaarten kunt u 2 passe-partouts per seizoenkaart kopen. De passe-partouts zijn alleen beschikbaar voor de Oost-tribune. Let op: bent u seizoenkaarthouder voor de vakken A of F, dan kunt u alsnog een passe-partout kopen op de Oost-tribune. Door de geringe capaciteit op de vakken A en F is het niet mogelijk hier een passe-partout te kopen. Passe-partouts zijn alleen beschikbaar aan de balie in het Rabobank IJmond Stadion en worden verkocht vanaf 18 november voor seizoenkaarthouders. Voor die tijd is het niet mogelijk een passe-partout aan te schaffen.

Online verkoop: Ja

Offline verkoop: Ja

18 t/m 20 november: geregistreerde kaartkopers + passe-partouts

18, 19 en 20 november kunnen supporters die het huidige seizoeneen kaart gekocht hebben via onsonline ticketingsysteem (let op: andere online kanalen tellen niet mee!) kaarten kopen voor de wedstrijd (Oost-tribune, Noord-tribune). U kunt 2 kaarten per account kopen. Deze kaarten zijn alleen onlinete koop. Er is geen registratie geweest van kaartkopers aan de kassahokjes gedurende het seizoen. Deze supporters kunnen daarmee niet met voorrang kaarten kopen.

U kunt via www.telstarticket.nlna het inloggen in uw account zien of u gebruik kunt maken van de regeling. Wanneer u op uw naam drukt, ziet u het overzicht met loyaliteitspunten. Als u 1 of meer loyaliteitspunten heeft, dan ziet u dit in uw overzicht/profiel. U ziet dan ook de mogelijkheid om kaarten te kopen. Is deze mogelijkheid niet zichtbaar? Dan heeft u geen loyaliteitspunten.

Het is hier niet mogelijk een passe-partout te kopen als u geen seizoenkaarthouder bent. Deze is in deze fase alleen beschikbaar voor seizoenkaarthouders. U kunt 2 passe-partouts per seizoenkaart bestellen. In deze fase is deze alleen beschikbaar voor de Oost-tribune á € 30,-. Vanaf 25 november kunt ook u extra kaarten kopen via de open verkoop voor passe-partouts. Let op: passe-partouts alleen offline te verkrijgen.

Online verkoop: Ja

Offline verkoop: Nee

21 en 22 november: bezoekers regio IJmond

Op donderdag 21 en vrijdag 22 november kunt u als inwoner van de gemeenten Velsen, Beverwijk, Heemskerk, Bloemendaal, en Haarlem. Kaarten kopen aan de balie van het Rabobank IJmond Stadion. Op vertoon van uw identiteitskaart kunt u maximaal 2 kaarten per persoon kopen. Let op: deze verkoop is alleen aan het stadion en niet online!

Online verkoop: Nee

Offline verkoop: Ja

25 en 26 november: vrije verkoop passe-partout

Op maandag 25 en dinsdag 26 november heeft u de mogelijkheid om voor de open verkoopeen kaart te bemachtigen voor onder andere de wedstrijd tegen Ajax. Wij zullen een speciaal passe-partout introduceren waarmee de decembermaand met recht een Witte maand wordt. Met de passe-partout koopt u een pakket met daarin kaarten voor de thuiswedstrijden van Telstar tegen NAC Breda (6 december 20.00 uur), Ajax (18 december 18.30 uur) en Jong AZ (22 december 14.30 uur).

De passe-partout is alleen beschikbaar voor de Noord-tribune en kan gekocht worden door iedereen. Maximaal 2 passe-partouts per persoon. Een passe-partout kost € 30,-. Er is geen onderscheid tussen jeugd en volwassenen wat betreft de prijsstelling voor de passe-partout. De verkoop is alleen aan de balie bij het Rabobank IJmond Stadion.

Online verkoop: nee

Offline verkoop: Ja

27 november: vrije verkoop

Vanaf woensdag 27 november is het mogelijk om zonder restricties kaarten te kopen (max 10 per persoon). Let op: wij mogen uw identiteitskaart vragen bij offline verkoop. Online en offline.

Online verkoop: Ja

Offline verkoop: Ja

Prijzen

West A / F : € 25,-

Oost-tribune : € 20,-

Noord-tribune : € 17,50,-

Passe-partout: € 30,-

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken

Het verkoopschema