Kom ook langs tijdens de koude winterdagen.
Kom ook langs tijdens de koude winterdagen. (Foto: Villa Westend communicatie)

Villa Westend wintervibes

VELSERBROEK - Villa Westend is niet alleen in de zomer de perfecte strandlocatie maar juist in de winter een magische plek met knapperende haardvuren, glühwein, besneeuwde kerstbomen en honderden lichtjes en lampionnen. Neem bij mooi weer plaats op het winterterras met loungebanken rondom een haardvuur en uitzicht op de Westbroekplas.

Geniet op elke mooie winterdag van een heerlijke kop koffie of een goed glas wijn. Of maak gebruik van één van de wintervibes arrangementen. De wintervibes arrangementen zijn all-in arrangementen voor een vaste prijs. Van intieme borrel met familie of vrienden tot uniek galadiner of compleet bedrijfsfeest. Ook verzorgt Villa Westend dit jaar kerstpakketten voor bedrijven. Bestaande uit een cadeaubon van Villa Westend aangevuld naar eigen keuze met bijzondere producten van de leveranciers.

Naast Villa's wintervibes is er ook weer een volle winteragenda met leuke activiteiten, proeverijen, wandelingen en speciale dineravonden. Villa Westend is beide kerstdagen geopend. Bekijk de volledige agenda op de website www.villa-westend.nl.