Veteranen voetbal

LANGEDIJK - In de huidige tendens, waarin steeds meer senioren van voetbalverenigingen op zaterdag gaan spelen, hebben een aantal lokale voetbalclubs de handen ineengeslagen.

DTS, Vrone, Sint Adelbert, Reigerboys en mogelijk BOL starten een veteranenpoule. Met deze nieuwe opzet hopen de clubs lange reistijden naar regio Amsterdam of de kop van Noord Holland te voorkomen, want alleen daar wordt op dit moment door veteranen op de zaterdag gespeeld. "De gemiddelde leeftijd ligt bij vrijwel alle teams boven de 40, dus we moeten nog even kijken of we als 35+ of 45+ gaan spelen. Ook de speeltijd (2x 30 of 2x 45 minuten) gaan we in goed onderling overleg bepalen", aldus initiatiefnemer René Feller van DTS. "Vooral plezier en gezelligheid staan voorop", stelt Maarten Dekker van SV Vrone. Er is nog voldoende plek voor andere (lokale) voetbalverenigingen. Interesse? Neem dan contact op met René Feller via info@svdts.nl of 06-22221470.


Filmavond Behouden Huis

OUDKARSPEL - Er is weer filmavond in de Grote Zaal van Het Behouden Huis. Op vrijdag 3 mei, de eerste vrijdag van de maand, kunt u de film Nebraska bekijken. De voorstelling begint om 20.15 uur en duurt met een kleine pauze tot ongeveer 22.30 uur. Daarna is er ook nu weer voldoende tijd om nog even lekker na te genieten aan de bar. De entree kost 6 euro per persoon en de kaarten zijn verkrijgbaar bij Het Behouden Huis.