Op dinsdag 4 juni gaat de avondvierdaagse van Sint Pancras weer van start.
Op dinsdag 4 juni gaat de avondvierdaagse van Sint Pancras weer van start. (Foto: aangeleverd)

39ste Avondvierdaagse Sint Pancras

SINT PANCRAS - Voor de 39ste keer organiseert de Sport en conditie vereniging Trimclub Sint Pancras de Avondvierdaagse van Sint Pancras.

Op dinsdag 4 juni gaat de Avondvierdaagse van Sint Pancras weer van start en worden alle mooie plekjes van Sint Pancras en omgeving weer aangedaan. Er kan 5, 10 of 15 kilometer worden gewandeld. Ook dit jaar wordt er gestart vanaf Dorpshuis de Geist aan de Vinkenlaan 7 te Sint Pancras. Kosten voor deelname zijn € 5,- bij voorinschrijving op maandag 20 mei vanaf 19.00 tot 21.00 uur in Dorpshuis De Geist te Sint Pancras.

Inschrijven is ook mogelijk op dinsdag 4 juni vanaf 17.30 uur. De kosten bedragen dan € 5,50. Het is ook mogelijk om één avond te gaan wandelen. U krijgt dan na afloop een wandeldiploma. De kosten voor een wandelavond bedragen 2,50 (bij voorinschrijving op 20 mei € 2,-). Op vrijdag 7 juni worden alle wandelaars rond 20.00 uur met muziek binnen gehaald en krijgen alle wandelaars na afloop een medaille of wandeldiploma. Deelname aan de avondvierdaagse geeft u de gelegenheid om vier avonden gezellig te wandelen in en om Sint Pancras. Ook kunt u deze avondvierdaagse benutten als training voor het grotere werk in Alkmaar of Nijmegen. Op dinsdag, woensdag en donderdag is de start van de 5 kilometer om 18.15 uur en van de 10 en 15 kilometer om 18.00 uur. Op vrijdag 7 juni zijn er afwijkende vertrektijden. De 5 kilometer vertrekt dan om 18.45 uur, voor de 10 kilometer blijft het vertrek om 18.00 uur en de 15 kilometer vertrekt dan om 17.45 uur.

Voor meer informatie over het programma en de routes van de avondvierdaagse van dit jaar, kijk op de website van de Trimclub: www.trimclub.nl.