Afbeelding
(Foto:aangeleverd)

High Chocolate bij Museum BroekerVeiling

BROEK OP LANGEDIJK - Hoe kan je moeder het beste verwennen? Met chocola natuurlijk! Verwen haar op de speciale Moederdag Verwendag bij Museum BroekerVeiling met een High Chocolate.

Iedere moeder vindt het natuurlijk heerlijk om verwend te worden. Ontbijt op bed en de mooiste zelfgemaakte creaties van haar kinderen in ontvangst nemen. En daarna op pad met het gezin.

Zondag 12 mei heeft Museum BroekerVeiling een speciale verwendag voor alle moeders met hun gezin. Deze dag kunnen moeders genieten van een High Chocolate, een luxe verrassing met koffie of thee en natuurlijk veel lekkere hapjes met chocola in de hoofdrol. Naast deze chocoladeverwennerij krijgen de moeders ook extra aandacht tijdens de veiling en de rondvaart. Aan het eind van de dag ontvangen alle moeders bovendien een kleine verrassing! Kinderen worden uiteraard ook verwend. Met heerlijke chocolademelk en extra slagroom. Ze hoeven niet stil te zitten aan tafel, maar mogen lekker banjeren door het museum of kijken bij de jonge beesten op het diereneiland. Kinderen die nog een mooi moederdagcadeau willen maken kunnen terecht bij de kaarsenmakerij om een originele, prachtige kaars te maken.