Marianne Vissinga gaat volgende maand met pensioen.
Marianne Vissinga gaat volgende maand met pensioen. (Foto: Ben Wansink)

Marianne Vissinga gaat met pensioen

OUDKARSPEL - "Natuurlijk gaat alles in het leven een keertje voorbij. Mensen komen en mensen gaan. Omdat je de meesten daarvan niet kent valt dat voorbijgaan eigenlijk wel mee. Maar… als dat waaraan je gehecht bent en jaren lang deel van je leven is, weg valt, dan is dat best even slikken.

door: Ben Wansink

Ik heb het niet over overlijden van een dierbare, nee, zo heftig is het nou ook weer niet! Ik heb het nu over het stoppen met werken van iemand waar ik vele jaren met veel plezier contact mee had en die onze vakanties altijd perfect regelde.

Nou vinden jullie een vakantie boeken misschien een simpele zaak: internet kijken, kiezen en boeken, maar zo gaat dat bij mij thuis niet. Wij willen persoonlijk advies en dan van een persoon waar wij op bouwen kunnen. Liever gezegd, bouwen konden, want de persoon stopt er einde dit jaar mee.

Het reisbureau functioneert nog steeds tot onze volle tevredenheid. De medewerkers zijn kundig en altijd bereid tot dienstverlening. Bovendien is en blijf het een Langedijker reisbureau!

Maar december is dus de laatste maand dat Marianne Vissinga nog in de zaak werkt. Tijd voor haar om van een welverdiende pensionering te genieten! Wij blijven bij ons reisbureau boeken, maar zullen haar enorm missen.

Marianne, namens de Langedijkers voor wie jij zoveel jaren hun vakanties verzorgde, heel erg dank!

Ik weet dat iedereen je voor de toekomst het allerbeste en mooiste wenst, het ga je goed!"