Zaterdag 23.november wordt het feest in Marlene met onder andere Tino Martin.
Zaterdag 23.november wordt het feest in Marlene met onder andere Tino Martin. (Foto: aangeleverd)

TRIPLE X met Tino, Peter en Robbert

HEERHUGOWAARD - Koop de laatste kaarten voor TRIPLE X met onder andere Tino Martin in Marlene!

Het wordt zaterdag 23.november een geweldige avond met gezellige meezingende mensen en een volle dansvloer tijdens TRIPLE X met topartiesten zoals Tino Martin, Peter Beense en Robbert van der Steenhoven. Al vele jaren is TRIPLE X een succes formule met altijd een volle bak. Ook nu gaan de kaarten hard en is de voorverkoop al voor 82% uitverkocht.

Koop snel een kaartje bij café Marlene of online via www.dancingmarlene.nl.

Tino Martin

Na uitverkochte Ziggo-Domes en een super concert in het Olympisch Stadion staat Tino Martin weer bij ons. Het wordt weer lekker dichtbij voor de fans. Tino Martin brak door in Nederland met de hit 'Jij Liet Me Vallen'. Later scoorde hij hits met 'Later Als Ik Groter Ben' en 'Laat Me Leven', in duet met Gerard Joling. Hij ontving twee Edison Awards en de Sena Performers Award. En afgelopen jaar was Tino Martin te zien in het t.v programma De Beste Zangers Van Nederland. Hij zong daar samen met Davina Michelle het nummer 'Voorbij.

Peter Beense

Peter Beense is een van de beste volkzangers van Nederland, heel veel geweest bij TRIPLE X, en weet als geen ander er altijd een feestje van te maken, dat wordt weer meezingen. Ook is hij vaak op tv geweest met onder andere De Beste Zangers van Nederland', de prachtige concertenreeks Holland Zingt Hazes en hij stond in het voorprogramma bij de De Toppers.

Robbert van der Steenhoven

Robbert is Mr.Triple X die altijd het voor- en naprogramma verzorgt. Hij staat voor 100% feestgarantie en is de perfecte schakel.