Proud Wo-man is trotse sponsor van Dick Smit en zijn dochter Robin.
Proud Wo-man is trotse sponsor van Dick Smit en zijn dochter Robin. (Foto: aangeleverd)

Proud (Wo)Man trotse sponsor beddenrace

NOORD-SCHARWOUDE - Vorige maand werd modezaak Proud (Wo)Men met een gemiddeld cijfer van 9,41 Winkelier van het Jaar in Langedijk.

Inmiddels prijkt de onderscheiding bij de toonbank. De Winkelier van het Jaar-verkiezing is de grootste landelijke consumentenverkiezing van Nederland voor lokale winkeliers. Een trotse Par vertelt: "Een blije en tevreden klant is de hoogste waardering die je kan krijgen. Ik ben heel trots op mijn zaak, maar ook op de dames van Be Pure die tweede werden. Ik weet als geen ander hoe hard we moeten werken. Dit is een prachtige waardering."

En dat voor een winkel die nog niet eens zo lang bestaat! "Ik zit hier nu bijna drie jaar. Van 19 tot en met 21 september vier ik dit onder andere met leuke acties." In de winkel vindt u ballonnen waarin leuke prijzen verstopt zitten. Elke klant mag een ballon prikken en wint gegarandeerd! En er is nog meer leuk nieuws: "Op 6 september en op 11 oktober houd ik een modeshow. De eerste is tijdens de 24 uur van Langedijk op vrijdag 6 september om 20.00 uur. Een spinningevent om geld op te halen voor de de goede doelen van Team Langedijk. De tweede modeshow houd ik gewoon weer in de winkel, waarin de nieuwe collectie wordt gepresenteerd. Met klanten en familie als catwalkmodellen! Bijzonder is dat deze keer ook vertegenwoordigers van de merken aanwezig zijn om iets over de collectie te vertellen."

Proud Wo-Men is ook dit jaar weer sponsor van het beddenracekoppel Dick Smit en zijn dochter Robin. "Zij vroegen mij drie jaar geleden om ze te sponsoren en sindsdien prijkt mijn logo op hun bed! Ze eindigen steeds in de top 5, met uitzondering van een - ook knappe - zesde plek in 2017. Dick Smit stopt er na dit jaar mee. Ik ben een trotse sponsor en supporter!" Proud Wo-man, Voorburggracht 290 in Noord Scharwoude, www.proudmen.nl.