Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Stratenloop van Tuitjenhorn

TUITJENHORN - Voor de 71e maal wordt de hardloopronde van Tuitjenhorn georganiseerd. Het is de oudste hardloopronde van NoordHolland.

De start is zaterdag 6 juli om 17.00 uur voor de allerjongsten van 4 en 5 jaar. Daarna de diverse andere jeugdcategorieën.
Om 18.05 uur is er een estafette voor jeugdviertallen, jongens, meisjes of gemengd, van de lagere school, die 4 x ca. 500 meter lopen.

Golden one loop

Om 19.00 uur is is de grote RABO Golden One loop voor dames en heren. Een 5 km-trimloop en een 10 kilometer-wedstrijd/trimloop. Bij de heren senioren gaat men er van uit dat NOVA-atleet Michiel de Ruijter zijn titel van vorig jaar zal komen verdedigen. Bij de dames senioren verwacht de organisatie dat de sterke winnares van vorig jaar, atlete Inge de Jong haar titel zal verdedigen. En natuurlijk zijn ook alle trimmers welkom om 19.00 uur op de 5 en 10 kilometer. Deze loop is een ideale voorbereiding op de Dam tot Dam-loop op 22 september. Als klap op de vuurpijl vindt aan het slot de estafette voor junioren-senioren plaats. Iedereen kan met zijn vrienden/vriendinnen/collega's/clubgenoten met zijn vieren, ieder 500 meter rennen. De prijsuitreiking voor de volwassenen is na afloop in café de vriendschap, met muziek en zanger Tim Duinmeijer.

Autovrij

Vanaf 16.30 tot 21.00 uur zal het hardloopparcours hermetisch afgesloten zijn voor auto's. Alle omwonenden rond het parcours worden bij deze gevraagd om het hardloopparcours autovrij te houden en indien ze de auto willen gebruiken, hun auto tijdig buiten het parcours te zetten.

Meer informatie op www.hollandia-t.nl.

Afbeelding
Afbeelding