Overal waar Paul Vlaar komt daar is het feest.
Overal waar Paul Vlaar komt daar is het feest. (Foto: aangeleverd)

Volop gezelligheid op de kermis Oudkarspel

OUDKARSPEL - De gezelligheid staat weer voor de deur! Van vrijdag 5 juli tot en met maandag 8 juli is het weer kermis in Oudkarspel.

De kermis in Oudkarspel is nog steeds zo'n gezellige dorpskermis. Jan en Ingrid van café 't Karrewiel hebben er weer van alles aan gedaan om weer een mooi programma neer te zetten.

Vrijdag 5 juli komt komt Paul Vlaar naar 't Karrewiel. Overal waar Paul komt daar is het feest. Aanvang 21.00 uur. Zaterdag 6 juli komt zanger Robbert van der Steenhoven een feestje bouwen. Het repertoire van Robbert doet is heel erg breed, variërend van lekkere Engelse pop, Nederlandse meezingers, de beste rocknummers tot de gezelligste feestmuziek! Aanvang 21.00 uur.

Vijfkamp

Zondagmiddag 7 juli is het tijd voor de spectaculaire vijfkamp. Vanaf 14.00 uur strijden er heel wat teams om de befaamde Karrewiel trofee. De deelnemer krijgen weer vijf leuke onderdelen voor hun kiezen. Kom allemaal kijken op de Dorpsstraat en mis niets van de spanning, de actie en de vele hilarische taferelen die de vijfkamp op zal leveren. De deelnemers dienen uiterlijk om 13.15 uur aanwezig te zijn.

Zondag

Natuurlijk is er op de zondag (vanaf 20.00 uur) ook live muziek met de mafste feest DJ van Nederland: Feest DJ Maarten. De kermis wordt op maandag 8 juli in stijl afgesloten met De One Man Piano Show van Donald B. De One Man Piano Show staat garant voor een avond muzikaal entertainment. De show biedt één en al afwisseling. Jullie vragen en Donald speelt het!

Tijdens de kermis wordt er vier dagen geen entreegeld gevraagd, waar vind je dat nog tegenwoordig?

't Karrewiel is te vinden aan de Dorpsstraat 719 in Oudkarspel.