Willem en Kelly Blom bij 'an American big car' in de showroom.
Willem en Kelly Blom bij 'an American big car' in de showroom. (Foto: aangeleverd)

Het ABC-principe van Autoservice Blom

BROEK OP LANGEDIJK- Je hoort het veel maar in het geval van Autoservice Blom is het echt de waarheid: sleutelen aan mechanische voertuigen is voor dit familiebedrijf uit Broek op Langedijk een ABC-tje.

Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk, want gezicht van de zaak Willem Blom heeft decennia ervaring in het sleutelen aan auto's, boten en campers! Mét bovendien zeer specifieke kennis die je elders maar weinig vindt zoals lpg gasinbouw én onderhoud. De kennis van Willem maakt dat hij niet alleen weet hoe campers motorisch in elkaar steken maar ook oog heeft voor de gasinstallatie in de camper.

Verder heeft autoservice Blom heeft een groot aanbod occasions in alle prijsklassen. Van auto's van om en nabij de duizend euro (!) tot jonge occasions. ,,Wij hebben alle merken in huis, ook bijzondere modellen", vertelt Willem Blom. De familieonderneming heeft van alle merken de onderdelen in huis. ,,Wij gaan voor een langetermijnrelatie met een klant", stelt Willem. ,,Wij verkopen onze auto's voor een nette prijs en hopen dat men later terugkomt voor regulier onderhoud, APK en op termijn een reparatie."

Wie een beeld wilt hebben van deze vooral ook betaalbare auto's: check de advertentie in deze krant en volg het bedrijf op Facebook. "Onder degenen die onze pagina liket en een auto bij ons koopt, verloten wij een dinerbon/weekendje weg op een vakantiepark!"

Autoservice Blom, Breede Plat 12, Broek op Langedijk, www.autoserviceblom.nl.