Lekker bockbiertje? Proost!
Lekker bockbiertje? Proost! (Foto: Pexels.com)

Proost! Langedijker Bokketocht

LANGEDIJK - De Langedijker Bokketocht staat zaterdag 19 oktober weer op het programma. Deelnemers fietsen op deze gezellige dag langs zeven cafés die weer de lekkerste bockbiertjes uitschenken.

De cafés die dit jaar meedoen zijn sportcafé De Oostwal, café Welgelegen, café De Schelvis, café De Roode Leeuw, partycentrum Concordia, café De Heerlijkheid en De Buizerd. Elk café heeft drie bockbiertjes op fles of van de tap, hierbij serveren ze een lekker hapje en bij sommige cafés is er live muziek.

Wat de dag volgens de organisatie zo gezellig maakt, is de grote saamhorigheid onder de deelnemers. "Het zijn intussen allemaal bekenden geworden van elkaar en iedereen staat dan ook gezellig een biertje te doen en herinneringen op te halen aan de vorige edities."

Stempelkaart

Zet zaterdag 19 oktober dus alvast in de agenda. Deelname is gratis en de prijs voor een bockbiertje is € 4,-. De deuren van de cafés staan vanaf 15.00 uur open. Deelnemers mogen zelf weten waar ze beginnen; bij het café waar ze starten krijgen ze een stempelkaart en daarmee kunnen ze alle cafés af.

Glaswerk

Het glaswerk wordt ook dit jaar gesponsord door MTI Bouw en Techniek uit Heerhugowaard.