Par Oudejans van Proud (Wo)Men maakt kans op de titel Winkelier van het Jaar.
Par Oudejans van Proud (Wo)Men maakt kans op de titel Winkelier van het Jaar. (Foto: Marsha Bakker)

Wordt Proud (Wo)Men 'Winkelier van het Jaar'?

NOORD-SCHARWOUDE - Proud (Wo)Men maakt kans op de titel Winkelier van het Jaar, in de categorie Modewinkels van de gemeente Langedijk.

Een verbaasde maar blije Par Oudejans vertelt: "Via een mail hoorde ik dat ik ben genomineerd voor deze titel. Ik geloofde het bijna niet want zo lang heb ik mijn winkel nog niet! Wel heb ik veel vaste klanten en ik weet dat ze heel tevreden zijn, maar genomineerd worden voor Winkelier van het Jaar is echt een hele grote eer!"

De Winkelier van het Jaar-verkiezing is de grootste consumentenverkiezing van Nederland voor lokale winkeliers. De organisatie is op zoek naar de winkels en winkeliers die sfeer en authenticiteit aan een gemeente geven. Winkels waar klanten iedere keer weer naar teruggaan omdat ze de beste service, prijs en kwaliteit leveren. "Ik doe alles voor mijn klanten, dat klopt! Ik ben zelf altijd in de zaak aanwezig dus ik ken mijn klanten goed en ken hun wensen. Vooral de heren willen liever niet al te veel passen, maar horen wel graag een eerlijke mening."

Leuke acties organiseert Par ook. Zo was er vrijdagavond een modeshow met de zomercollectie voor de dames. "Een megasucces. Er kwamen niet alleen veel mensen kijken, maar alle kleding mocht ook worden gepast. Daar werd goed gebruik van gemaakt. Onder het genot van een hapje en een drankje werd het een erg gezellige en succesvolle avond." Die naar meer smaakte, want op zaterdag 15 juni houdt ze weer een modeshow. "Maar dan voor de mannen, waarin de nieuwste mannencollectie wordt geshowd. En dan schenken we geen champagne, maar is er bier en bitterballen!" Deze modeshow is op zaterdag 15 juni (de dag voor Vaderdag) en start om 19.00 uur.

Gunt u Proud (Wo)Men de titel van Winkelier van het Jaar? Stemmen kan vanaf 23 mei op www.winkelierverkiezing.nl/proudwomen.