Het is voor de gezelligheid, maar als je meedoet, wil je eigenlijk ook wel winnen! Doe mee aan de laatste kroegenquiz van dit seizoen.
Het is voor de gezelligheid, maar als je meedoet, wil je eigenlijk ook wel winnen! Doe mee aan de laatste kroegenquiz van dit seizoen. (Foto: 't Karrewiel)

De laatste kroegenquiz van dit seizoen

OUDKARSPEL - Café 't Karrewiel heeft op zaterdag 25 mei de laatste quiz van dit seizoen.

Met twee plaatjesrondes, over Nederlandse steden en over de letter E. Er wordt getest wat u allemaal weet over het weer, er is een ronde over sportsteden, vragen uit het nieuws, over geschiedenis, er zijn muziekfragmenten en een algemene ronde, en er wordt ook nog een ronde wel waar / niet waar gespeeld. De quiz wordt gepresenteerd door quizjuf Chantal.

Stel een team samen van maximaal vijf personen en doe mee! Deelname kost € 2,50 per persoon, inschrijving is vanaf 20.00 uur (reserveren mag ook) en de quiz begint om 21.00 uur. Na de zomer begint de volgende quizreeks: zet de volgende quizdata alvast in de agenda: (onder voorbehoud) 7 september, 28 september, 19 oktober, 9 november, 23 november, 8 december en de eindejaarsquiz op 28 december. Café 't Karrewiel, Dorpsstraat 719 in Oudkarspel.