Gaby, Gert, Ilona, Micha, Mariëlle, Annemiek, Coby, Ed, Mirjam en Bart hebben weer het Expert Woldhuis Open Tulp Toernooi georganiseerd.
Gaby, Gert, Ilona, Micha, Mariëlle, Annemiek, Coby, Ed, Mirjam en Bart hebben weer het Expert Woldhuis Open Tulp Toernooi georganiseerd. (Foto: Ilona Kistemaker-Koenders)

Expert Woldhuis Open Tulp Toernooi

OUDKARSPEL - Tennisvereniging De Tulp te Oudkarspel houdt weer het Expert Woldhuis Open Tulp Toernooi.

Wat was het vorig jaar een mooi toernooi met spannende en sportieve wedstrijden en gezellige mensen! De organisatie kijkt weer met veel enthousiasme uit naar de derde week van juni en is al druk met de voorbereidingen! Het toernooi wordt gehouden van zaterdag 15 juni tot en met zondag 23 juni. Er wordt gespeeld in poules in verschillende categorieën. Inschrijven kan tot en met 2 juni via https://mijnknltb.toernooi.nl en het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per onderdeel. De kantine is geopend voor een drankje en een hapje. Eet mee op zaterdag en zondag tegen een kleine vergoeding. Op zondagmiddag 16 juni is er live muziek van It Started in Space. Zaterdagavond 22 juni is de feestavond. Lyanda stelt een avondvullend programma samen, dus iedereen op de dansvloer! En natuurlijk is er de loterij met een aantal grote prijzen, ter beschikking gesteld door diverse lokale ondernemers.