Yvon's bodyfashion klaar voor het voorjaar

NOORD-SCHARWOUDE - Onlangs was de winkel een week gesloten vanwege het opfrissen van het interieur. Het houtwerk werd geschilderd, de vloer werd opgeknapt en nieuw behang kwam op de wanden.

Het resultaat is een mooie lichte winkel waar de lingerie en ondermode nog beter tot hun recht komen. Yvonne en haar medewerksters zijn erg blij met de nieuwe look en helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Dit voorjaar heeft Yvon's bodyfashion weer een prachtige, kleurrijke collectie badkleding van het merk 'Wow' in de winkel. De bikinitops kunnen op verschillende manieren worden gedragen en er zijn meerdere modellen slips verkrijgbaar. Zo kan men handig combineren.

Verder is er keuze uit mooie tankini's, badpakken en pareo's. Ook de nieuwe collectie lingerie hangt mooi gepresenteerd in de vernieuwde winkel. Roze, rood, abricot, en mintgroen zijn de nieuwe kleuren voor dit voorjaar. Het merk 'Mey' heeft bovendien mooie hemdjes en vele modellen slips die gecombineerd kunnen worden met de beha's. Vanwege het succes van dit merk heeft Yvon's bodyfashion het assortiment van Mey verder uitgebreid met nachtkleding en herenondergoed.

Om de heropening van de winkel en de start van het nieuwe seizoen te vieren heeft Yvonne een leuke actie: iedere klant maakt kans op een gratis lingeriesetje van 'Mey'. Yvonne, Lida en Renee staan voor u klaar. Voor meer informatie: www.yvonsbodyfashion.nl.