Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Tea & Beans stopt in Langedijk

NOORD-SCHARWOUDE - Tea & Beans stopt met de winkel in Noord-Scharwoude en gaat de pijlen helemaal richten op de winkel in Schagen.

Tea & Beans heeft in Schagen een goedlopende koffie- en theespeciaalzaak. Toekomstplannen voor deze winkel maken de tweede winkel in Noord-Scharwoude teveel en kan met het huidige team moeilijk gecombineerd worden. Er is gekeken en gezocht naar een goede invulling en opvolging.

De winkel blijft een koffie- en theewinkel met een soortgelijk assortiment aan producten. Silvia, een medewerkster van Tea & Beans toonde interesse en zal onder een eigen naam de winkel aan de Dorpsstraat voortzetten. Dit is de laatste week dat het vaste Tea & Beans team achter de toonbank staat. Per 1 april geven zij de sleutel over aan de nieuwe eigenaresse.

"Wij wensen Silvia veel succes en bedanken al onze klanten voor de mooie tijd in Noord-Scharwoude. We hopen u in Schagen zeker nog eens te treffen voor een praatje, heerlijke koffie en theesoorten en andere lekkere verwennerijtjes."