Bij Gewoon Simoon is het heerlijk shoppen!
Bij Gewoon Simoon is het heerlijk shoppen! (Foto: VINCENT DE VRIES RODI MEDIA)

Al één jaar Gewoon Simoon in Waarland

WAARLAND - Ruim een jaar geleden deed ze het gewoon: haar eigen kledingzaak beginnen. Op een prachtige plek in Waarland. Met een uitstraling alsof het haar eigen woonkamer is. Precies zoals de Waarlandse Simone Dekker dat voor ogen had.

"Ik ben blij dat ik deze stap genomen heb en word heel gelukkig als ik een blik in mijn winkel geworpen heb! Voor iedereen die er nog leuker uit wil zien, heb ik zeker iets passends voor een zeer betaalbare prijs. Van goeie jeans tot frisse tops, leuke jurkjes en vesten. Op dit moment loopt de winkel over van de vrolijke kleuren. Geel, rood, roze, groen. Gewoon heel zomers. Maar ook voor de liefhebbers van zwart-wit items is er volop keus!"

Bij Simoon ben je aan het juiste adres voor een ècht goed zittende broek. Casual is de stijl die de collectie van Gewoon Simoon kenmerkt, maar een mooie blouse of speciaal jurkje vindt u ook in de mooie en ruime winkel. Letterlijk voor ieder wat wils.

Ook al holt ze niet achter de laatste trends aan, Simoon vernieuwt de collectie wel continu. "Regelmatig ga ik naar het Confectiecentrum in Amsterdam om inkopen te doen om mijn winkel weer aan te vullen en zo blijf ik op de hoogte wat er gebeurt in de mode. Ik let daarbij op pasvorm, kwaliteit en ook of ik het zelf zou willen dragen. En het moet betaalbaar zijn natuurlijk."

Gewoon Simoon, Kerkstraat 63 in Waarland, tel. 06-12489280. Op op dinsdag tot en met vrijdag, van 09.30 tot 17.30 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor leuke acties ook op haar Facebookpagina.