Koogerkerk

ZUID-SCHARWOUDE - Op zondagmiddag 8 december om 15.00 uur wordt er in de Koogerkerk in Zuid-Scharwoude een gecombineerd concert gegeven door Anyway en StarSingers.

Anyway is een sprankelend a capella groepje, dat in heel Nederland optreedt en bekend staat om hun boeiende en absurdistische programma's. Met veel enthousiasme betreedt Anyway, bestaande uit Anneke Brons, Irisabella Bakker en Ruthie Vazana- drie dames afkomstig van Texel, reeds twintig jaar de podia in Nederland. De liedjes zijn geniaal en met humor gearrangeerd door verschillende arrangeurs, in diverse stijlen, van cabaret tot klassiek 'and all in between'. De zang is niet alleen close harmony, maar ook gekruid met ontroerend, verleidelijk en humoristisch cabaret.

De StarSingers bestaat uit zes vrienden die kerstoptredens verzorgen in Noord-Holland, bestaande uit Ton en Ellen van Dam, Paul en Anja Boske en Lex en Sylvia de Bruijn. Zij brengen een breed repertoire van kerstmuziek; a capella, close harmony, bekende en minder bekende kerstliedjes. Ze begeleiden onszelf op verscheidene instrumenten, zoals (bas)gitaar, piano, cajon, et cetera.
Omdat de kersttijd uitnodigt om te geven, wordt een groot deel van de opbrengst van het concert gedoneerd aan de stichting Sounds of Change. U kunt nog kaarten (a 10,- p.p.) bestellen via www.starsingers.nl.